Het lijkt wel als de dag van gisteren, dat in die 1e week van September in 1996, (met toch wel een beetje de kriebels van de gezonde spanning) Aad samen met haar dochter Elma de deuren opende van de kledingzaak aan de Dorpsstraat te Krabbendijke.

Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom in Krabbendijke, en we kunnen bijna niet geloven dat we hier alweer 25 jaar met heel veel plezier in onze modezaak mogen werken.
Wat destijds begon als een winkel van zo’n 200m2 waar Aad met haar dochter Elma startte, is nu uitgegroeid tot een waar begrip in de regio!
De winkel aan de Dorpsstraat 76 te Krabbendijke, met inmiddels maar liefst 600m2 winkelplezier met persoonlijk contact (zeg maar gerust een maatschappelijke functie), fijn winkelen, gepast modeadvies, zes enthousiaste dames, en vrijwel alles te koop wat met mode en kleding te maken heeft, is na 25 jaar niet meer weg te denken!

Het 25-jarig bestaan van New Fashion Style kunnen we splitsen in 2 jubileums, de winkel was de eerste 15 jaar onder de leiding van Aad, die in 2011 het stokje overdroeg aan haar dochter Elma, die dus nu al weer 10 jaar de zaken rondom New Fashion Style runt.

Service

service die we verlenen is dat kleding mee naar huis genomen mag worden om te passen. Is het goed kom je het de volgende dag betalen, bevalt of past het niet, breng je het gewoon weer terug. Op die manier kunnen vrouwen bijvoorbeeld ook shoppen voor hun echtgenoot, die tijdens openingstijden werkt, of voor hun kinderen, die vaak liever gaan spelen als mee winkelen.
“Ideaal, is een woord dat we vaak horen bij deze service.”

Assortiment

Dames kunnen hun hartje ophalen in de winkel, de damescollectie is onze uitgebreidste, we hebben een enorme keus aan ontzettend leuke modieuze items.
Niet alleen voor zichzelf kunnen de dames goed bij ons slagen, maar ook voor hun kinderen, voor hun man. Echt voor elke leeftijd is er wel iets leuks te vinden.
Voor de tieners in Krabbendijke en omstreken, hebben we sinds kort het merk LMTD, en DXEL, beide merken hebben een leuke maar ook betaalbare collectie!

Tot slot is het nog goed om te zeggen dat we onze kledingcollecties constant vernieuwen. Op onze facebookpagina plaatsen we meerdere keren per week foto’s van nieuw binnengekomen kleding of mode-items. Sommige klanten komen bijvoorbeeld iedere woensdag en zaterdag langs en bijna bij elk bezoek zijn er altijd wel nieuwe collectie-items aanwezig. Dat maakt “winkelen bij New Fashion Style iedere keer weer tot een feestje.”

Wij zijn er even tussenuit

Wegens vakantie zijn wij afwezig van
27-12-2022 t/m 10-1-2023.

Bestellingen worden daarom later geleverd dan u van ons gewend bent.

Shopping cart close